The Rocks

The Rocks

Advertisements

End of 2018 (Recalling the Lab)

Professionally, 2018 was a good year: my sabbatical work was published in the Journal of Physical Chemistry C. That came from a long time writing and a long time in this lab.

Testing Facility

Berkeley Lab’s Frei Group was kind enough to share their space with me, and I could not have done that work without this high vacuum line. I’ve always loved the way understanding the components of a system can take a complicated image like this one and break it into understandable parts. This image, in particular, gets less odd after the realization that this is two lines, mounted back-to-back, in the same Unistrut frame.

High Vacuum Line

Red Stairs Over the Laundry Room

Capturing pictures of the everyday and mundane details of living in a place as odd as Berkeley’s Normandy Village means that I can look back to the little details. This maroon fire escape served as the back door to our apartment, but also easy access to the shared laundry room—and thus a route I frequently traversed, trying to find a time when the machines were free.

Red Stairs Over the Laundry Room