Boxes on Boxes

The first “real” snowfalls of the winter have arrived in the North Country, and I can’t think of a better time to look back on the never-snow geometries of Berkeley. The architectural possibilities expand when structures will never have to bear the load of a late-winter storm and stairs will never have to be scraped free of ice and snow. I think the design is particularly well-expressed in the boxes-on-boxes-on-boxes design of this building. The best detail, to me, is the sunlight passing in one side and out the other of the corner window on the first floor.

Boxes on Boxes

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s