Advanced Lab

Johnson Hall of Science is an unusually green building—particularly for one filled with hoods and hazardous chemicals. It also happens to have a truly surreal geometry that messes with your head a bit, if you let it. The ceilings have been sloped to better reflect daylight, reducing the need for electric lighting. The result is this Alice-in-Wonderland-esque lab space.

Advanced Lab

Advertisements

1 thought on “Advanced Lab”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s